Routebeschrijving 22e NTG bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats aan de de Katholieke Universiteit van Leuven,
Leuvens Universitair Dienstencentrum voor Informatica en Telematica (LUDIT),
Arenbergkasteel
Kardinaal Mercierlaan 94
3001 Heverlee (Leuven)
België

plattegrond

Bereikbaarheid met openbaar vervoer:

Stap uit op station Leuven. Ga naar sector A. voor het station. Daar neem je de bus 2 "Campus" tot bij halte "Kantine". Vandaar zie je het kasteel en ga je naar de hoofdingang. Je hebt daar een bus om de 20 minuten, en de rit duurt ongeveer 15 minuten.

Bereikbaarheid met de auto:

  1. Komend uit de richting Leuven/Luik (E40): Bij het verkeersknooppunt (E40/E314) neem je de E314 richting Aken/Hasselt. En neem de eertse afslag richting Leuven. Ga naar punt 3.
  2. Komend uit de richting Hasselt/Aken(E314) neem afslag 15 Leuven
  3. Op de grote toegangsweg naar Leuven, neem bij de tweede verkeerslichten rechts de richting "Campus Exacte Wetenschappen/ Heverlee Centrum". Nu ben je u op de Celestijnenlaan. (Zie situatieschets) Bij de volgende verkeerslichten (bij een zebrapad) ben je in de buurt van het kasteel. Honderd meter voorbij de de verkeerslichten is er een brug over een rivier (Dijle). Vlak voor de rivier links is een kleine parking, over de rivier is rechts een grote parking. Het kasteel bevindt zich langs de dijle links van de Celestijnenlaan. Bij de hoofdingang van het kasteel zullen we bewegwijzering aanbrengen.

Opmerkingen:

  • Elke morgen tussen 7u en 8u30 hebben we af te rekenen met belangrijke files richting Brussel. Ring rond Brussel is best in die periode te mijden. Na 8u30 lossen de files
  • Grote Structuurwerken bemoeilijken het verkeer rond het station. Maar de bushaltes zouden kunnen verplaatst worden.